JBL Proflora Taifun extend (verlenger)

Aquarium-winkel Prijs: €10.50
Aanbieding: €5.25
Korting: 50% korting


Aantal 
+-

JBL ProFlora Taifun Extend
Uitbreiding voor hoog geconcentreerde CO2-diffusiereactor.

  • Uitbreidingsmodule voor CO2-reactoren ten behoeve van het wisselen naar een groter aquarium of voor hogere waterhardheid
  • Eenvoudig in de JBL Taifun diffusiereactor te bouwen.
  • Verlengt de diffusieweg met 8 cm. Verhoogt de CO2-toevoer. Geschikt voor alle gangbare CO2-systemen. 5 modules van elk 16 mm hoogte
  • Robuust Makrolon, volledig ontleedbaar, eenvoudig te reinigen, verhoogt de capaciteit met 10 °dKH of 200 l bij 4dKH.
  • Inhoud: Uitbreiding voor hoog geconcentreerde CO2-diffusiereactor, ProFlora Taifun Extend, incl. 1 klem en 1 houder.

Optimale plantenverzorging 
Voor aquariumplanten is de juiste hoeveelheid CO2 in het water van groot belang. Kooldioxide is de primaire voedingsstof van planten en is derhalve nodig voor een weelderige bloei. Planten gebruiken CO2 voor de fotosynthese en verzorgen het aquarium met essentiële zuurstof, voorkomen algen, verwijderen schadelijke stoffen, bieden schuilplaatsen en reduceren ziektekiemen. 

Gelijkmatige verdeling 
De JBL diffuser verzorgt het aquariumwater door middel van gelijkmatige belletjes met de primaire plantenvoedingsstof, kooldioxide. 

Eenvoudige installatie 
Verwijder de onderste kap van de JBL Taifun. Verwijder de slang en steek de uitbreidingsmodule ertussen. Schuif de slang erdoor, bevestig deze op de onderste kap en plaats de onderste kap op de uitbreidingsmodule. Uw reactor is nu vergroot met een extra module. 

Effectief 
De juiste hoeveelheid CO2 is voor ieder aquarium anders en hangt af van het volume, de waterbeweging en de beplanting. Met behulp van een CO2-test kan het CO2-gehalte bepaald worden.


  • Model:
    [6446100]
  • Gefabriceerd door: JBL

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..


Uw ip adres is: 107.22.48.243
wabusiness template