JBL ProFlora Taifun P Mini CO2-diffuser

Aquarium-winkel Prijs: €11.95
Aanbieding: €5.97
Korting: 50% korting


Aantal 
+-

JBL ProFlora Taifun P
Mini CO2-diffuser voor zoetwater nano-aquaria

  • Optimale verrijking van de primaire plantenvoedingsstof kooldioxide: CO2-diffuser voor kleine zoetwateraquaria (20-400l)
  • Past op alle gangbare CO2-systemen: Aansluiting aan CO2-slang (4/6 mm), diffuser met zuignaphouder in het aquarium plaatsen.
  • Gelijkmatige uitstroming en effectieve verdeling: Speciale keramiek voor bijzonder kleine CO2-belletjes, ingebouwd keramiek membraan.
  • Kwalitatief hoogwaardig glasdesign.
  • Inhoud: Mini CO2-diffuser ProFlora Taifun P Nano incl. 1 zuignaphouder

Optimale plantenverzorging 
Voor aquariumplanten is de juiste hoeveelheid CO2 in het water van groot belang. Kooldioxide is de primaire voedingsstof van planten en is derhalve nodig voor een weelderige bloei. Planten gebruiken CO2 voor de fotosynthese en verzorgen het aquarium met essentiële zuurstof, voorkomen algen, verwijderen schadelijke stoffen, bieden schuilplaatsen en reduceren ziektekiemen. 

Gelijkmatige verdeling 
De JBL diffuser verzorgt het aquariumwater door middel van gelijkmatige belletjes met de primaire plantenvoedingsstof, kooldioxide. 

Eenvoudige installatie 
De diffuser past op alle gangbare CO2-installaties. Aansluiting aan de CO2-slang met 4/6 mm. Diffuser met zuignap in het aquarium plaatsen. 

Effectief 
De speciale, ingebouwde keramiek zorgt voor bijzonder, kleine gelijkmatige belletjes. Diffuser in hoogwaardige glazen uitvoering. 

De juiste hoeveelheid CO2 is voor ieder aquarium anders en hangt af van het volume, de waterbeweging en de beplanting. Met behulp van een CO2-test kan het CO2-gehalte bepaald worden.


  • Model:
    [6445800]
  • Gefabriceerd door: JBL

Uw ip adres is: 54.198.122.70
wabusiness template